1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Harakani Devlet Hastanesi Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor...
Kars Harakani Devlet Hastanesi Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor...

Kars Harakani Devlet Hastanesi Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor...

​​​​​​​Kars Harakani Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne Uzm. Dr. Kenan Murat, Başhekim Yardımcılığına ise Ecz. Özgür Ulu atandı.

A+A-

Karslı hemşehrilerimiz Uzm. Dr. Kenan Murat ve Ecz. Özgür Ulu’nun başhekim ve başhekim yardımcılığı görevlerine atanması ilimizde de büyük memnuniyetle karşılandı.

Kars Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kenan Murat’ın göreve başlaması ile birlikte, hastanede de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ardahan ve Iğdır başta olmak üzere bölgenin önemli bir şifa merkezi haline gelen Kars Harakani Devlet Hastanesi, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunuyor.

Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde ; teşhis, tetkik, tedavi ve birbirinden başarılı cerrahi operasyonlara da imza atılırken, hastalar ve yakınları, son dönemdeki değişim ve dönüşümden memnun kaldıklarını ifade ederek şunları belirttiler : “Görüyoruz ki Devlet Hastanemiz bir düzen içerisinde. Hastalarımız artık tabiri caizse sudan bahanelerle Erzurum’a sevk edilmiyor. Gerek muayene ve gerekse yatan hastalar için güzel bir düzen ve disiplin var. Doktorlar ilgili, hastane içi, tuvaletler tertemiz, eczanesinde istenilen bütün ilaçlar bulunuyor. Çalışanlar saygılı. Kars’a yakışan da budur. Kars İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Zakir Lazoğlu’nun gayretleri ile hastanemiz her geçen gün gelişiyor. Başhekim Uzman Dr. Kenan Murat’ın göreve başlamasıyla da daha güzel gelişmelerin olduğunu görüyoruz. Başhekim Yardımcısı Ecz. Özgür Ulu, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ömer Karaman gece gündüz demeden bir ekip olarak çalışıyorlar. Bizlere de Karslılar olarak, bu ekibe destek olmak ve teşekkür etmek düşüyor. Kars Harakani Devlet Hastanesi yönetimine hastalar ve hasta yakınları olarak teşekkür ediyoruz.”

xx-072.jpg

Kars İl Sağlık Müdürü Zakir LAZOĞLU

za-005.jpgKars Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kenan MURAT

zaa-002.jpgKars Harakani Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ecz. Özgür ULU

sss-009.jpgKars Harakani Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ömer KARAMAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.