1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Hanımeli Restaurant'ta Yeni Yıl İçin Muhteşem Gece Hazırlığı
Kars Hanımeli Restaurant'ta Yeni Yıl İçin Muhteşem Gece Hazırlığı

Kars Hanımeli Restaurant'ta Yeni Yıl İçin Muhteşem Gece Hazırlığı

Kars'ın seçkin restaurantlarından Hanımeli, yıl başı gecesi için muhteşem bir hazırlık yaptı. Ünlü ve sevilen sanatçı Cavit Tebrizli, Çetin Adıgüzel ile Karslılar için söyleyecek.

A+A-

Aile ortamında nostaljik ve unutulmayacak bir yıl başı gecesi için rezarvasyon yaptırmayı unutmayın.

Kars mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinin özenle sunulduğu, nostaljik köşede Kars Kahvesi’nin yudumlandığı, eski Kars resimleri eşliğinde, Kars Müziklerinin dinlendiği, Hanımeli Restaurant, 31 Aralık yılbaşı gecesi için muhteşem bir gece hazırlıyor.

Ortakapı Mahallesi, Faik Bey Caddesi,eski Emniyet Müdürlüğü Karşısı, Baykal Apartmanı Numara 16’da hizmet veren Hanımeli Restaurant, konuklarında alışkanlık yapan ve huzur veren otantik bir ortamda, Kars yemeklerinden oluşan mönüsünde hizmet veriyor.

Yılların tecrübesini kalite standartları ile birleştirerek hizmet veren Kars'ın kalitede tek yöresel restaurantının işletmecisi Dilek Adıgüzel, güler yüzlü personeli ve leziz yemekleri ile sizleri yılbaşı gecesinde ağırlamak için bekliyor.

Hanimeli'nden Kars yöresel yemekler, reçeller, turşular, pastalar ve böreklerin müdavimleri arasında işadamları, siyasiler, yöresel sanatçılar ve cemiyet hayatının önemli isimleri bulunuyor.

Şehrimize gelen yabancı misafirlerin de ilk tercihleri arasında yer alan Hanımeli Kars Mutfağı Yöresel Yemekleri Restaurant, yılbaşı gecesinde Kaz eti başta olmak üzere seçkin menüsü ve özel çocuk menüsüyle Karslıları bekliyor.

Rezervasyon ve bilgi için : 0532 522 00 74 - 0 474 212 61 31

79363627_10218029073650720_1930441019044659200_o.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.