1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Halkı : "Naif Alibeyoğlu" diyor...
Kars Halkı : "Naif Alibeyoğlu" diyor...

Kars Halkı : "Naif Alibeyoğlu" diyor...

28. Dönem milletvekilliği seçimine sayılı günler kala Kars’ta aday adaylığı için başvurular hız kesmezken, Kars halkı kararını çoktan vermiş gibi görünüyor.

A+A-

Aylar öncesinden onlarca projesiyle halka inen ve kendisini anlatan Alibeyoğlu’nun şimdilerde yolu gözleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kars Milletvekili A. Adaylığını aylar öncesinden açıklayan Alibeyoğlu geçtiğimiz günlerde başvurusunu Ankara’da genel merkezde yaptı. 
7 İlçeye özel hazırlanan projelerini, ilçeleri tek tek dolaşarak seçmenleriyle paylaşan Naif Alibeyoğlu, ayrıca 16 sayfalık bir gazete yayımlayarak onlarca projesini de Kars halkıyla paylaştı. 

ÜÇ MİLETVEKİLİNDEN BİRİSİ ALİBEYOĞLU OLSUN

Mikrofonlarımızı uzattığımız vatandaşlar geçmişte yaptığı hizmetleri referans alarak Kars’tan seçilecek üç milletvekilinden birisinin Naif Alibeyoğlu olması konusunda hemfikir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin son zamanlarda artan popülaritesinin etkisiyle aday adaylığı başvurusu hız kesmeden devam ederken, sadece Alibeyoğlu tarafından ortaya konulan projeler halk tarafından destek görüyor. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde gerçeği yansıtmayan anket ve pohpohlama kampanyaları “Gelecek Gelmekte Olan” sloganını daha da haklı bir yere taşıyor. Cumhuriyet Halk Partisi ve bağımsız anket şirketleri tarafından yapılan araştırmaların yanı sıra Ankara kulislerinde ilk sırada yer alan Alibeyoğlu 15 Mayıs’ta Kars’ta yeni bir bayramı kutlayacağını ifade ederek, vatandaşları Kars’ın geleceği için oy kullanmaya davet etti.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.