1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Gazeteciler Birliğinden, Ercüment Daşdelen’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Kars Gazeteciler Birliğinden, Ercüment Daşdelen’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kars Gazeteciler Birliğinden, Ercüment Daşdelen’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kars İl Temsilciliği'ne atanan Ercüment Daşdelen'e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.

A+A-

CEM DAŞDELEN / Kars Medyası

Kars Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aliasker Daşdelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilciliğine atanan Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti. 
Aliasker Daşdelen’i ziyaretinde Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen karşıladı.
Daşdelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Kars’a temsilci atamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
KGK Kars İl Temsilciliğine atanan Ercüment Daşdelen’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Kars Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aliasker Daşdelen, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesi ile kurulan ve teşkilatlanmasını yeni tamamlayan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Kars’a sizi temsilci olarak ataması isabet olmuştur.  Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kars’a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
KGK İl Temsilcisi Daşdelen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kars Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aliasker Daşdelen’e, teşekkür etti.
KGK Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 sayılı kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyinin uluslar arası bir statüye sahip olduğunu söyledi.
Kars’ta da Küresel Gazeteciler Konseyi temsilciliğinin olmasının çok önemli olduğuna dikkati çeken Daşdelen, “KGK, mesleki sorunların çözümü ve yurt dışından, yurt içinden Türkiye’ye ve devletimize karşı oluşan yada oluşturulabilecek olumsuz algı ile mücadele etmek amacıyla kurulmuştur. Küresel Gazeteciler Konseyi’nin hem Kars’ın tanıtımına hem de meslektaşlarımızın mesleki gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.
Daşdelen, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.