1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Emniyetinden çocuklara tarihi ve kültürel etkinlik
Kars Emniyetinden çocuklara tarihi ve kültürel etkinlik

Kars Emniyetinden çocuklara tarihi ve kültürel etkinlik

Kars Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik (TDP) görevlilerince “ÇOGEP” kapsamında yürütülen “ÇOGEP Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi kapsamında 50 çocuk için tarihi ve kültürel etkinlikler düzenlendi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik (TDP) görevlileri İl genelinde sosyal imkanlardan yoksun ve Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan 5-18 yaş aralığındaki toplamda 50 çocuğun tarihi, kültürel bilgi ve görgülerinin artırılması, milli kimlik duygularının ve Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla tarihi ve kültürel yerler arasında bulunan Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi, Ani Ören Yeri gezdirildi.
Gezinin ardından Sarıkamış Soğuksu Mesire alanında çocuklarla voleybol, futbol, halat çekme yarışı, ip atlama ve çuval yarışı etkinlikleri yapılarak çocukların hoşça vakit geçirip mutlu bir şekilde ayrılmaları sağlanarak oynanan oyunların ardından piknik etkinliği yapıldı. 
Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duymuş olduğumuz sevgi ve birlikte geçirmiş olduğumuz zamanın bizlere vermiş olduğu mutlulukla benzer etkinliklere devam edilecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.