1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Emniyet Müdürlüğü’nden mesnetsiz paylaşımlara yalanlama!
Kars Emniyet Müdürlüğü’nden mesnetsiz paylaşımlara yalanlama!

Kars Emniyet Müdürlüğü’nden mesnetsiz paylaşımlara yalanlama!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesaplarından yapılan mesnetsiz paylaşımlara açıklama yaparak, paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bazı sosyal medya hesaplarında “Kars Emniyeti aşı olmayan personele baskı yapıyor” şeklinde yapılan paylaşımlara istinaden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu açıklamalarda coronavirüs salgınına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarının yanında en etkili çarenin aşı olduğu belirtilmektedir. Kars Emniyet Müdürlüğü personelimizin de kendi sağlığı aileleri ve mesai arkadaşlarının ve kolluk hizmeti yaptığı vatandaşlarımızın sağlıklarının ön planda tutmaları, tüm dünyada etkisini gösteren özellikle delta varyantına karşı önlemlerini almaları Sağlık Bakanlığımızın çağrıları doğrultusunda aşılarını olmaları yönünde birim amirlerimizce gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

5 Nisan 2021 tarihinden bugüne kadar personelimizin aşılama işlemleri devam etmektedir. Belirtilen tarihten bugüne kadar aşı olmayan personelimiz hakkında bir idari işlem yapılmadığı gibi ilişik kesme, yer değişikliği, personel emrine alma gibi idari işlemlerde söz konusu değildir.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.