1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Emniyet Müdürlüğü’nden koronavirüs tedbirleri
Kars Emniyet Müdürlüğü’nden koronavirüs tedbirleri

Kars Emniyet Müdürlüğü’nden koronavirüs tedbirleri

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm motorize ekipleri ana yollar ve bağlantılı yollarda sürekli olarak megafon marifetiyle vatandaşlara evde kalmaları yönünde uyarılar yapıyor.

A+A-

Dünya Sağlık Örgütünce çok tehlikeli Pandemi olarak ilan edilen koronavirüs (Kovid-19) salgının yayılarak vatandaşların hayatını tehdit etmesini engellemenin en temel yolu vatandaşların evlerinde sosyal izolasyona geçmesi olarak biliniyor.    

Emniyet Müdürlüğü ekipleri de haber merkezi üzerinden KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ile bütün şehri izlemekte ve yoğunluk görülen yerlere ekip sevk ederek gerekli uyarı ve önlemler alıyor.

155 kanalı ile 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinde ekipleri ivedi olarak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın; banka şubeleri, bankamatikler, mobil iletişim mağazaları, PTT önünde v.b ihtiyacı bulunduğu yerlerde yaya devriye olarak görevlendirilen ekiplerimiz vatandaşlarımızı sosyal mesafe konusunda ve evde kalmaları konusunda ikaz etmektedir. Ayrıca; Sabit uygulama noktalarında ve şehrimize araçla gelen vatandaşlara gerekli uyarılar ve kontroller yapılmaktadır.” denildi.

kars-emniyet-mudurlugu’nden-koronavirus-tedbirleri-(4).jpgkars-emniyet-mudurlugu’nden-koronavirus-tedbirleri-(3).jpgkars-emniyet-mudurlugu’nden-koronavirus-tedbirleri-(7).jpgkars-emniyet-mudurlugu’nden-koronavirus-tedbirleri-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.