1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Eğitim Bir Sen’den İlkeli Duruş
Kars Eğitim Bir Sen’den İlkeli Duruş

Kars Eğitim Bir Sen’den İlkeli Duruş

Kars Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ahmet Altun'dan açıklama...

A+A-

Kağızman Milli Eğitim Şube Müdürü’nü sendikal çalışma yapıyor diye “adam olmamakla” itham eden Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’a Kars’tan cevap gecikmedi.

"Kars’ın öz evladı, bu toprakların yetiştirdiği Kağızman Milli Eğitim Şube Müdürünü Ankara’da ki “Bay Başkan”a ispiyonlayarak Eğitim camiasında ayrımcılık yaratmaya çalışan Kars Türk Eğitim Sen Başkanı’na cevabımızdır" ifadeleri ile yapılan açıkmada, Kars Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ahmet Altun şu sözlerle yanıt verdi :

Kars’tan üfürülen yalanla Ankara’da dilini döndüren Bay Başkan,

1- Sendikal faaliyet yetkisi sadece Susuz ilçesi ile sınırlı olan, aynı zamanda şube müdürü olarak da görev yapan şahsın il başkanınızca ilçe ilçe dolaştırılması mı adamlık!

2-Mevcut il başkanınızın ve Selim ilçe temsilcinizin okullarda siyaset yaparak, korku iklimi yaratarak üyelerimizi istifaya zorlamaları mı adamlık!

3-Söz konusu şube müdürü ile ilgili mesnetsiz, iftira dolu söylemlerinizle itibar suikastı yapmaya çalışmanız mı adamlık!

Talip Geylan,

Biz yukarıda saydıklarımızın arkasındayız, bu söylemlerimizi her yönüyle, belgeleriyle ispat etmeye hazırız ve ispat da edeceğiz, bununla ilgili adli ve idari mercilere gerekli şikâyetlerimizi de yaptık.

Sizi de kulağınıza üfürülen ve aslı astarı olmayan bu beyanlarınızı ispat etmeye davet ediyoruz. Aksi halde biliniz ki müfteri olarak anılacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.