1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Dikme Köylü Polatel ailesi, “Polatel Dayanışma Grubu” kurdu
Kars Dikme Köylü Polatel ailesi, “Polatel Dayanışma Grubu” kurdu

Kars Dikme Köylü Polatel ailesi, “Polatel Dayanışma Grubu” kurdu

Ankara, İstanbul başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında soyismi Polatel olan yüzlerce Kars merkez Dikme köylü akrabalar, sosyal medya aracılığı ile birbirlerine ulaşarak  “Polatel Dayanışma Grubu” kurdular.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN / Kars Medyası

Türkiyede ve Dünyada sadece kendilerinde olan “Polatel” soyisminin atalarından miras kaldığını belirten grup yöneticisi Aytekin Polatel, amaçlarının gençleri bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak ve gelenek göreneklerini yaşatmak olduğunu söyledi. 
Aytekin Polatel, bir diğer amaçlarının ise dayanışmayı üst seviyeye çıkartarak gençlerin imkan ve kabiliyetlerini desteklemek, ülkesine, memleketine ve köyüne faydalı bireyler olmalarına imkanlar sunmak olduğunu belirtti. 
“Polatel Dayanışma Grubu” önümüzdeki süreçte bir çok sosyal sorumluluk projelerine imza atmak için çalışmalara şimdiden başladı. 
“Polatel Dayanışma Grubu”, ilk etapta Kars Dikme köyünde çok kapsamlı bir etkinlik düzenleyerek başlayacaklar. Etkinliklere, tüm ülkede ses getirecek projeler yaparak devam edecekler. 
“Polatel Dayanışma Grubu” Kars’ta, eğitim ve sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verecek. 
Grup yöneticisi Berat Polatel ise hayalini gerçekleştirmenin mutluğunu yaşadığını belirterek, ciddi bir fotoğraf ve video arşivi ile Polatel ailesinin dedelerinin anılarını kitap haline getirilmesi noktasında ilk adımı attıklarını söyledi. 
“Polatel Dayanışma Grubu”nun, ülkemizde ilk defa geniş kapsamlı bir aile grubu olduğunu belirten Berat Polatel, “Gençlerin enerjisi ile bizlerin tecrübelerini bir araya getirerek bir sinerji yaratmak istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.