1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Kağızman'da Şube Açtı
Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Kağızman'da Şube Açtı

Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Kağızman'da Şube Açtı

Kars İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu “Her İlçede Bir Şube” sözünü yerine getiriyor.

A+A-

KARS PUSULA / ADEM ALP

29 Mayıs 2022 tarihinde 20 yıl sonra ilk defa sandık başına giden Kars yetiştiricisi yeni Başkan seçtiği Eren Alp’ten aldıkları taahhütleri ve verilen sözlerin hizmete dönüştüğünü görüyor. Başkan Eren Alp Kars yetiştiricilerine verdiği seçim vaadinde “Her İlçede Bir Şube” açacakları sözünü vermişti. Başkan Alp bu sözünü tutarak ilk şubeyi Kars merkeze 70 Kilometre mesafede olan Kağızman ilçesinde açarak başladı. Alp, bunun sebebi ise süt faturalarının ve buzağı desteklerinden yararlanamayan ilçenin Kağızman ilçemizin olduğu ve en mağdur ilçemiz olduğu için burada şube açmış olduk. Ancak diğer ilçelerimizde fatura toplama ve yeni üyelik gibi işlemleri ise geçici olarak diğer ilçe yönetim kurulu üyelerimiz aracılığı ve desteği ile toplama noktası oluşturduk.

Başkan Alp; Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu olarak Kağızman İlçemizde açmış olduğumuz Birlik Şubemizin ilçe yetiştiricilerimize ve halkına hayırlı uğurlu olsun dedi.

Doğu Anadolu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Temsilcisi ve Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp Kağızman Damızlık Birliği Kağızman Şube açılışında yaptığı konuşmada; “Adım adım hizmet yolunda aydınlık bir üretici birliği için söz verdiğimiz ilçe şubelerimizin ilkini Kars’ın en büyük ve mesafe olarak en uzak ilçesi olan Yeşil Kağızman’ımızda açmanın gururu ve mutluluğunu canı gönülden yaşıyoruz. Dedi”

Başkan Alp; “Kağızman ilçemizin yetiştiricisi artık ile gelip gitme gibi bir sorunu olmayacak. Yetiştiricimiz ilçemizde açmış olduğumuz şubemizde Süt ve Buzağı destek iş ve işlemlerini buradan yapacak. Yıllardır hem maddi hem de zaman açısından yaşamış olduğu sıkıntıları bugün daha ilk aday olduğumuz gün söz verdiğimiz gibi ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyor ve sözümüzü yerine getiriyoruz. ‘Her İlçeye Bir Şube’ sözümüzü Kağızman ilçemizden başlatmış bulunmaktayız. Ben buradan Adım Adım Hizmet Yolunda Kağızman Yönetim Kurulumuz Sayın Mahir Aksu’ya, Abdulcabbar Yıldırım ve Mutlu Aksu’ya bu güzel hizmetleri ve emeklerinden dolayı Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu olarak şükranlarımızı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.