1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi'nin asfalt yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor
Kars Belediyesi'nin asfalt yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Kars Belediyesi'nin asfalt yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Belediye tarafından hazırlanan 2022 yılı altyapı çalışma programı kapsamında şehrin birçok noktasında yol ve kaldırım yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Belediye teknik personeli denetiminde devam eden çalışmalar kapsamında Örnek Mahallesi Hastane ve 310 Sokakta beton parke kaldırım ve orta refüj yapım çalışmaları tamamlanmış olup BSK asfalt yol yapım çalışması yapılıyor.

Kars Belediyesinden yapılan açıklamada, “Gazi Kars’ımızın modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen çalışmalarımız sezon sonuna kadar aralıksız devam edecektir.” denildi.

Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Yolumuzun asfalt, kilit parke taş yapılması bizleri memnun etti. Yollar zarar görmüştü ve çukurlar oluşmuştu. Kars Belediyesi bozulan yolumuzu asfalt ve kilit parke taş ile yeniden yapıyor. Biz çok memnunuz. Sayın Valimiz/Belediye Başkanı Türker Öksüz’e, Kars Milletvekillerimiz Ahmet Arslan ve Prof.Dr. Yunus Kılıç ile emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.