1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesinden kısa kısa
Kars Belediyesinden kısa kısa

Kars Belediyesinden kısa kısa

Kars Belediye Başkanlığından kısa kısa haberler.

A+A-

“Gazi Kars’ımızın Tek Yapay Şelalesi Aktif Hale Getiriliyor”

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yıllardır atıl durumda olan ve herhangi bir bakım ve onarımı yapılmayan Gazi Kars’ımızın tek yapay şelalesinin bakım ve onarım çalışmalarını başlatarak halkımızın hizmetine en kısa sürede sunacak.

“Yeni Kanalizasyon Hattı Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri “Ali Gaffar Okan Bulvarı, Yenişehir Mahallesi, Atakent sitesinde” yeni kanalizasyon hattı ve yeni kanalizasyon baca yapım çalışmaları devam ediyor.

“Kaldırım İşgali Denetimlerimiz Devam Ediyor”

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrimizin birçok noktasında kaldırım işgalleri denetimini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrimizin birçok noktasında vatandaşlarımızın kullanım alanı olan kaldırım ve yol kenarlarının iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, işyerleri ve araç sahiplerine kaldırım işgalleri konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiğini ve kaldırımların vatandaşlarımızın ortak kullanım alanı olduğu bilincinde olmaları hususunda uyarılarda bulundu.

“Covid-19 İle Mücadelemiz Devam Ediyor”

Kars Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kamu kurumları, ticari işletmeler, kargo firmaları ve çağrı merkezlerin de dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.

Ekipler, Covid-19 ile mücadelede önleyici tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürürken Covid-19’un yayılmasını engellemek amacıyla şehrin birçok noktasında düzenli olarak dezenfeksiyon çalışmaları devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.