1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi’nden Kapsamlı Temizlik Çalışması
Kars Belediyesi’nden Kapsamlı Temizlik Çalışması

Kars Belediyesi’nden Kapsamlı Temizlik Çalışması

​​​​​​​Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyon Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

A+A-

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, rutin olarak gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra oluşturduğu temizlik ekibiyle her gün bir mahallede kapsamlı temizlik çalışmasının startını İstasyon mahallesinden verdi.

HER MAHALLE KÖŞE BUCAK TEMİZLENECEK

2 süpürge aracı, 1 çöp taksi ve 1 sulama (arazöz) aracı ile her gün farklı bir mahallede temizlik çalışması başlatan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, süpürge araçlarının ulaşamadığı noktaları da 10 personel yardımı ile temizleyerek mahalleleri köşe bucak temizliyor.  Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü her gün ayrı bir mahallede kapsamlı temizlik çalışması yürüterek bütün Kars’ı baştan sona temizlemeyi amaçlıyor.

MAHALLE MUHTARI EŞLİK ETTİ

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün İstasyon Mahallesi’nde gerçekleştirdiği genel temizlik çalışmasında; 2 süpürge aracı ve 10 süpürgeci personel görev yaptı. İstasyon Mahallesi Muhtarı Çetin Alin de çalışmalara eşlik ederek, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’e çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.