1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi'nden 500 kişiye iftar
Kars Belediyesi'nden 500 kişiye iftar

Kars Belediyesi'nden 500 kişiye iftar

Kars Belediyesinin Millet Bahçesinde düzenlediği iftar programına yaklaşık 500 kişi katıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Kars Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen'in de katıldığı Kafkas gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kars Belediyesinin Millet Bahçesinde düzenlediği iftar programı; yaklaşık 500 kişilik iftar yemeğinin ardından Kafkas gösterisi,yöresel halkoyunları, aşık ile maşuk gösterisi, aşıklar dinletisi, meddah gösterisi ve belediye hediyelik eşya standıyla güzel görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen programa, Kars Belediyesi Eş Başkanları Ayhan Bilgen, Şevin Alaca, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

kars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(1).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(3).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(2).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(4).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(5).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(6).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(7).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(8).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(9).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(10).jpgkars-belediyesinden-500-kisiye-iftar!-(11).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.