1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi Yusufpaşa'da Dertlere Derman Oldu
Kars Belediyesi Yusufpaşa'da Dertlere Derman Oldu

Kars Belediyesi Yusufpaşa'da Dertlere Derman Oldu

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları ile Kars’ın en eski ve tarihi mahallesi olan Yusufpaşa’da, vatandaşların sorunları dinlenerek yerinde çare bulundu.

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı, Yusufpaşa Mahallesi’ne Vali ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın başkanlığında, birim müdürleri ile birlikte adeta çıkarma yaparak sorunları yerinde inceledi ve çözüme kavuşturdu.

Vali ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın, Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç ile birlikte mahalleyi sokak sokak gezerek, Belediye tarafından yürütülecek çalışmaların planlamasını yaparak, vatandaşların taleplerini dinledi.

Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç : "Bugün Vali Yardımcımız Ramazan Taşkın ile birlikte mahallemizde yapılmasını talep ettiğimiz cadde ve sokaklarımızdaki yol ve kaldırımları belediye birim müdürleri ile birlikte gezerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında Vali Yardımcımız Ramazan Taşkın gerekli talimatlarını verdi. Başta Vali Türker Öksüz olmak üzere Vali Yardımcımız Ramazan Taşkın'a şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.

aa11-003.jpgaa222-004.jpgaa3333-001.jpgaa44-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.