1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi Park ve Bahçe Çalışmalarını Açıkladı
Kars Belediyesi Park ve Bahçe Çalışmalarını Açıkladı

Kars Belediyesi Park ve Bahçe Çalışmalarını Açıkladı

Kars Belediyesi, Kayyum dönemi Park ve Bahçe Çalışmalarını Açıkladı...

A+A-

Kars Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle :

Görevi devraldığımız Ekim 2020 tarihinden itibaren şehrimizin uzun yıllar ihmal edilen yol, kaldırım, içme suyu, kanalizasyon gibi temel belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere temizlik,  ulaşım, aydınlatma, araç envanter, sağlık, park bahçe, sosyal yardımlar ile kültürel ve sosyal etkinlikler gibi bir çok alanda çalışma ve projeler hazırlayarak Gazi Kars’ımızı hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalıştık.

Park-Bahçe Çalışmalarımız:

Görev süremiz içerisinde başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla şehrimize 8 adet sıfırdan park yaparak halkımızın hizmetine sunduk.

Birçoğu atıl durumda bulunan mevcut diğer parklarımızda da peyzaj, çevre düzenlemesi, oturma bankları, oyun grupları, park mobilya ve ekipmanlarının bakım ve onarımını yaparak daha kullanılır hale getirdik.

Daha Yeşil ve Yaşanabilir Bir Kars İçin şehir genelinde refüj alanlarında yaklaşık 20 BİN m2 peyzaj, 65 Bin m2 Çevre Düzenlemesi, 30 BİN adet Süs Bitkisi ekimi, 15 BİN adet ağaç-fidan dikimi gerçekleştirdik.

cc-078.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.