1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi Merkez ve Mahalle aralarında yama çalışması başlattı
Kars Belediyesi Merkez ve Mahalle aralarında yama çalışması başlattı

Kars Belediyesi Merkez ve Mahalle aralarında yama çalışması başlattı

​​​​​​​Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Kars Belediyesi, asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

A+A-

İl genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güzel havaların etkisiyle belirlenen program dahilinde kentteki bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor.

Merkez ve mahalle aralarında yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama ekipleri, çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada; “Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.