1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi karla mücadele ediyor
Kars Belediyesi karla mücadele ediyor

Kars Belediyesi karla mücadele ediyor

Yoğun kar yağışı ile birlikte Kars Belediyesi de karla mücadele programını uygulamaya geçirdi. Kaynak: Kars Belediyesi karla mücadele ediyor

A+A-

Kars’ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışına karşı tüm önlemleri alan Kars Belediyesi, 23 mahallede karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Kars Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevin Alaca ve Muazzez Çağrıtekinci, kentte etkili olan yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirmek için kaldırım ve yollarda devam eden kar küreme, yol tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Kars Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri etkili olan kar ile mücadelede kar küreme-tuzlama araçları, greyder, kepçe gibi iş makineleri ile şehir merkezi ve mahallelerdeki ana cadde ve ara sokaklarda gece geç saatlere kadar görev yapmaya devam ediyor. Özellikle araçların iniş ve çıkışlarda zorlandığı cadde ve sokaklar, okullar ve sağlık kuruluşlarına ulaşım güzergahları, ana arterler başta olmak üzere şehrin birçok noktasında ekipler karla mücadele ediyor.

Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de kaldırımları kardan temizleyerek yaya ulaşımının aksamaması için çalışma gerçekleştiriyor. Özellikle şehir merkezindeki ana cadde ve ara sokaklarda çalışmalara hız veren ekipler, kent merkezinde ulaşım yollarının sürekli açık tutulması için çalışıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.