1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarına devam ediyor
Kars Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarına devam ediyor

Kars Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarına devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sosyal Belediyecilik talimatları kapsamında Kars Belediye Başkanlığınca ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan sosyal yardım faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

A+A-

Sosyal yardım çalışmaları kapsamında Belediye ve Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğinde belirlenen aileler için hazırlanan 250 adet gıda ve 150 adet hijyen paketi yardımı vatandaşlara ikametlerinde personeller tarafından teslim ediliyor.

Kars Belediyesinden yapılan açıklamada, “Toplumsal Dayanışma Mağazamızda da yine ihtiyaç sahibi aileler için temin ettiğimiz kıyafet ve ayakkabı yardımları randevu usulü ile devam etmektedir. 2020 yılı Ekim  tarihinden itibaren Belediye Başkanlığımızca yapılan maddi değeri 8 milyon TL’yi aşan sosyal yardım faaliyetleri kapsamında; 3 bin 205 aileye gıda, 4 bin 982 aile- 21 bin 56 vatandaşa 50 bin 800 adet kıyafet ve ayakkabı, 784 öğrenciye kırtasiye, 580 aileye hijyen paketi, 250 anneye anne ve bebek destek paketi ve 100 bebeğe bebek ek gıda paket yardımı yapılmış olup sosyal yardım faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.