1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi Genç Kızlar Kros takımı Türkiye Şampiyonu
Kars Belediyesi Genç Kızlar Kros takımı Türkiye Şampiyonu

Kars Belediyesi Genç Kızlar Kros takımı Türkiye Şampiyonu

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün talimatları kapsamında Belediye himayelerinde kurulan Genç Kızlar Kros Takımı, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Sakarya’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finalinde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

A+A-

Iğdır ve Erzurum’da düzenlenen çeyrek ve yarı final mücadelelerinde takım halinde şampiyon olarak Bölgesel Kros Ligi Finallerine katılmaya hak kazanan Genç Kızlar Kros Takımı, 18 yaş altı kategoride takım halinde Türkiye Şampiyonluğunu kazanırken sporcu Berfin Gümüş’te ferdi olarak Türkiye 2’ncisi olma başarısını gösterdi.

Kars Belediyesinden yapılan açıklamada: "Bölgesel Kros Ligi Finalinde Şampiyonluk Kupasını kazanarak Gazi Kars’ı bir kez daha gururlandıran sporcular; Berfin Gümüş, Berivan Topuz, Yağmur Avunçli, Meryem Levent ve antrenörlerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

17 Aralık 2022 tarihinde Sakarya’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finali; 81 il ve ilçelerde düzenlenen müsabakaların ardından bölgesel eleme müsabakalarını başarıyla geçerek finale kalmaya hak kazanan 41 ilden 593 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.