1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi bozulan yollara yama yapıyor
Kars Belediyesi bozulan yollara yama yapıyor

Kars Belediyesi bozulan yollara yama yapıyor

Kars Belediyesi kardan ve yağmurlardan dolayı bozulan yolları ve çukurları yama ile kapatıyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

31 Mart yerel seçimlerinde Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen geçtiğimiz hafta asfalt ve parke tesislerinin borcunu ödediğini ve tesisin çalışması için gerekli bakımların yapıldığını söylemişti. Başkan Bilgen tesisin deneme aşamasında olduğunu ve şimdilik yama çalışması başladığını, tesisin verimli çalışması durumda asfalt çalışmasına başlanacağını sözlerine eklemişti.

İl genelinde asfalt çalışması yapamayan Belediye, deforme olan yollarda çalışmalarına hızlandırarak asfalt yama çalışmalarına başladı.

Merkez ve mahalle aralarında yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama ekipleri, çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Kars Belediyesinden ayrıca 2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri hakkında da bir duyuru yapılarak, “2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri 1.Taksiti 01.03.2019 tarihinde başlamış olup 31.05.2019 tarihinde sona ereceğinden vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için Emlak ve Çevre Temizlik vergi borçlarını 31.05.2019 tarihine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne yatırmalarını rica ederiz.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum