1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Barosundan "Aile İçi Şiddet ve Çocuk İstismarını Önlemede Öğretmenlerin Rolü" paneli!
Kars Barosundan "Aile İçi Şiddet ve Çocuk İstismarını Önlemede Öğretmenlerin Rolü" paneli!

Kars Barosundan "Aile İçi Şiddet ve Çocuk İstismarını Önlemede Öğretmenlerin Rolü" paneli!

Kars Barosu ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün iş birliği ile düzenlenen "Aile İçi Şiddet ve Çocuk İstismarını Önlemede Öğretmenlerin Rolü" konulu panel Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü salonunda yapıldı.

A+A-

Panele katılan konuşmacılardan Yargıtay 8. Ceza Dairesi üyesi Dr. İhsan Baştürk “Aile İçi Şiddet Konusunda Ceza Hukuku Koruması”, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Can “Şiddet Sarmalında Kadın ve Çocuk”, Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Özmen “Çocuk İstismarını Önleme Noktasında Öğretmenleri Rolü”, Avrupa Birliği Hibe Projeleri Proje Koordinatörü Tuğçe Cora ise “Veriler Işığında Kadına Karşı Şiddet” konusunda katılımcılara bilgi verdiler.

Panele Baro Başkanı Av. İbrahim Baştimar, Kafkas Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Kadir Aslan, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Büro Amiri Komiser Hatice Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cemalettin Güven ve çok sayıda avukat ve öğretmen katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.