1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı’nın yeni başkanı İsa Bozkurt
Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı’nın yeni başkanı İsa Bozkurt

Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı’nın yeni başkanı İsa Bozkurt

Kocaeli, Kars-Ardahan –Iğdır Vakfı’nın gerçekleşen kongresinde yeni başkan İsa Bozkurt oldu...

A+A-

5 yıl sonra ilk kez yapılan kongrede İsa Bozkurt vakfın yeni başkanı oldu.

Vakfın Körfez Kuzey Mahallesi'nde ki tesislerinde geçen hafta yapılması gereken kongre, vekaletle oy kullanılması konusunda anlaşma sağlanamadığı ve konunun netleştirilmesi amacıyla ertelenmişti.

Bugün gerçekleşen ikinci oturumda yine üyeler kalabalık olarak kongreye katıldılar.

Yapılan oylama sonrasında İsa Bozkurt 35 oy alırken, Taner Sarıçayır’a 4 oy verildi. Kongrede Divan Başkanlığı'nı Hamza Kılavuz, Divan katipliklerini Şakir Durdağı ve Cengiz Demirkol üstlendi.

Kongre sonrasında bir açıklama yapan İsa Bozkurt, seçimin geride kaldığını, bundan sonra birlik ve beraberlik içinde vakfın amacına uygun olarak çalışacaklarını belirterek, “Seçim geldi geçti, destek veren ve vermeyen her üyemize teşekkür ediyorum. Bundan sonra el ele vererek vakfın yapması gereken faaliyetlerini, üzerlerine yenilerini koyarak, eksikleri tamamlayarak çalışacağız. Vakfımızın kuruluş amacı belli, tüzüğe uygun olarak ve bizden beklenen etkinlikleri yaparak çalışacağız. Vakfın kapısı her kese ve her üyemize açıktır. İlk toplantıda da ikincisinde de bizleri yalnız bırakmayan yönetimdeki arkadaşlarımıza, ilk defa tam kadro yer alan kurucular kuruluna, üyelerimize, divana ve kongrede görev alan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.