1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ardahan Duble Yol Yapımı
Kars Ardahan Duble Yol Yapımı

Kars Ardahan Duble Yol Yapımı

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Ardahan ile Kars arasında yapılan bölünmüş yol çalışmalarını inceleyerek denetlemelerde bulundu.

A+A-

Kars ile Ardahan arasında yoğun çalışmalar sürdürülen ve bu yıl bitirilmesi istenilen ancak bölgedeki iklim koşulları nedeniyle asfaltlama çalışmaları sonlandırılmak zorunda kalınan yolda Vali inceleme ve denetlemelerde bulundu. Karayolları 12.Bölge Müdürü Şenol Altıok tarafından Vali Tekmene; Kars’tan Ardahan sınırına kadar olan 9 km.lik stabilize yolun 1.malzemesinin serildiği ve asfalt olmayı beklediği, Ardahan sınırından Nebioğlu Köyüne kadar olan 6,5 km.lik ham yolun 1.malzemesinin dökülmesinin beklendiği, Nebioğlu Köyünden Çalabaşı Köyü girişine kadar olan 1,4 km.lik bölümün 1.malzemesinin serildiği ve asfalt olmayı beklediği, Çalabaşı Köyünden Ardahan’a kadar yol çalışmalarının asfaltlanarak tamamlandığı bilgisi verildi.

 

Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok’tan stabilize olan ve 1.malzemesi serilmemiş olan bölümünde yani Ardahan sınırından Nebioğlu Köyüne kadar olan 6,5 km.lik ham yolun asfalt öncesi 1.malzemenin tamamen serileceği; böylece stabilizenin kullanılabilir duruma getirileceği sözünü alan Vali, önümüzdeki yıl için yolun tamamen bitirilmesini istediklerini, devletimizin yol yapımı için her türlü imkanı sağladığını ve ödenek sorunu bulunmadığını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.