1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Alpaslan Anadolu Lisesi Türkiye 7’incisi oldu
Kars Alpaslan Anadolu Lisesi Türkiye 7’incisi oldu

Kars Alpaslan Anadolu Lisesi Türkiye 7’incisi oldu

Kars Alpaslan Anadolu Lisesi, Sinop’ta düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Türkiye Birinciliği müsabakasında Türkiye 7’incisi oldu.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Aralarında Kars’ın da bulunduğu 25 ilden katılımın sağlandığı müsabakalarda yarışmacı öğrenciler sundukları gösterilerle yöresel halk oyunları zenginliklerini sergilediler.

Müsabakalarda Kars Alpaslan Anadolu Lisesi, Türkiye 7’incisi olurken düzenlemeli gruptan Artvin Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi birinci, Gençler Grubundan ise Kilis Mehmet Hanifi ve Ökkeş Çümbüş Anadolu Lisesi birinci oldu. Yarışmacılar ödüllerini protokol ve jüri üyelerinden aldı. 

Sinop Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmada Kars Alpaslan Anadolu Lisesi ilimizi 32 öğrenci ile temsil etti. Uğur Toraman başkanlığında ilimizi temsil eden kafileyi Ahmet Kaya ve Hakan Cici hocalarda yalnız bırakmadı. Toraman kedisini Sinop’ta yalnız bırakmayan Ahmet Kaya ve Hakan Cici hocalar ile öğrencilerine başarılarında dolayı teşekkür etti.

Kars Alpaslan Anadolu Lisesi öğrencileri Sinop’ta düzenlenen yarışmalarda ilimizi Kafkas halk oyunları dalında temsil ederek bu başarıyı elde etti.

kars-alpaslan-anadolu-lisesi-turkiye-7’incisi-oldu-(1).jpgkars-alpaslan-anadolu-lisesi-turkiye-7’incisi-oldu-(2).jpgkars-alpaslan-anadolu-lisesi-turkiye-7’incisi-oldu-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.