1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın’dan taraftarlara ve Kars halkına çağrı
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın’dan taraftarlara ve Kars halkına çağrı

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın’dan taraftarlara ve Kars halkına çağrı

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, 2 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Kars Kafkas Üniversitesi stadyumunda Bayburt Belediyespor ile yapacakları BAL'da ilk maçına bütün Kars halkını ve taraftarları beklediğini açıkladı.

A+A-

Cem DAŞDELEN

Aydın, "2022-2023 Futbol Sezonu BAL'da 1. Hafta maçı olan Bayburt Belediyespor maçına Sayın Valimiz Türker Öksüz ve nezdinde bulunan bütün kurum müdürleri personellerini siyasi parti başkan ve üyelerini STK başkanlarını Odalar ve Borsalar Başkanlarımızı halkımızı taraftarımızı kısacası bu birliktelikte olmak isteyen herkesi davet ediyoruz" dedi.

Aydın, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Bizi seven ve takip eden herkese! Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında karşılaşmış olduğumuz 2. Lig takımı Diyarbekirspora elenerek kupaya veda etmek zorunda kaldık. Gönül isterdi ki geçmişte olduğu gibi şimdide daha çok tur atlayıp takımımızın adını, şehrimizin adını daha çok mecrada duyuralım fakat olmadı. Başında bulunduğum süre içerisinde bu camiayı daha iyi noktalara getirmek için daha çok gayret göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Gelelim kendi ligimiz olan BAL ligine. 2 Ekim Pazar günü saat:14.00 de Kafkas Üniversitesi stadyumunda Bayburt Belediyespor ile yapacağımız ligin ilk maçına ben bütün taraftarlarımızı bekliyorum. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Bunun bilinciyle lige siz değerli taraftarlarımızın desteği ile çok güçlü bir şekilde girersek eğer,bu takıma sezon boyunca çok güç verecektir. Doldurduğu zaman tribünleri neler yapabileceğimizi bir çok kez gösteren kars halkı ve bu takıma gönül vermiş herkesi bu pazar günü o stadyumu doldurmaya ve genç evlatlarımızı desteklemeye davet ediyorum. Onlar sahada,sizler tribünde son düdüğe kadar mücadelemiz bitmeyecek! Çünkü başka Karsspor yok!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.