1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KARPAT Şehitlerimiz İçin mevlit Programı Düzenledi, Bahar Kalkanı Harekatına Destek Verdi
KARPAT Şehitlerimiz İçin mevlit Programı Düzenledi, Bahar Kalkanı Harekatına Destek Verdi

KARPAT Şehitlerimiz İçin mevlit Programı Düzenledi, Bahar Kalkanı Harekatına Destek Verdi

Dünya Karapapak Türkleri Birliği (KARPAT) tarafından Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen Mehmetçiklerimiz anısına Kars’ta Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

A+A-

Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine yönelik düzenlenen hain saldırılarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve yaşanan hain saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için KARPAT tarafından Kur'an-ı Kerim okutularak dualar edildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, toplu dua yapılmasıyla sona erdi. Ardından ikramda bulunuldu.

Dünya Karapapak Türkleri Birliği (KARPAT) Genel Başkan Yardımcısı Özlem Öztürk, "Askerlerimize yönelik düzenlenen hain saldırılarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için bugün mevlit programı düzenledik. Yoğun katılım ile gerçekleşen programımızda Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için de ayrıca dualarda bulunduk. Şehit haberleri yüreğimizi yaktı. Kahraman askerlerimizin ailelerine ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyor, kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bildiriyor, tekrar üstün muvaffakiyetler diliyoruz.” dedi.

KARPAT Kars Kültür Evi’nde düzenlenen programa ; KARPAT Genel Başkan Yardımcısı Osman Saday, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve memurları, sivil toplum kuruluşlarının tesilcileri ve vatandaşlar katıldı.

aa-007.jpgbb-004.jpgcc-004.jpgdd-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.