1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karın Yıldızları Sarıkamış’ta...
Karın Yıldızları Sarıkamış’ta...

Karın Yıldızları Sarıkamış’ta...

"Karın Yıldızları Sarıkamış'ta Projesi" kapsamında, bu yılki kış sezonunda 48 öğretmenin refakati ve 5 kayak eğitmeninin katılımıyla 600 öğrencimize kayak eğitimi verildi.

A+A-

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Karın Yıldızları Sarıkamış’ta Projesi kapsamında, köy ve ilçelerden öğretmenlerimizin refakatinde Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ait Osman Yüce Kayak Tesisinde misafir edip, kayak antrenörleri tarafından kayak eğitimi verdiğimiz 600 yavrumuz ve projede emekleri olan ilçe kaymakamları, il ve ilçe Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Müdürleri, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

“Sevdamız Eğitim” parolasıyla uygulanan proje kapsamında ilimiz genelindeki tüm 4. sınıf öğrencilerimize yönelik kayak eğitimi verildi. 2 gün süren kayak eğitiminde öğrencilerimiz, profesyonel eğitmenlerden özel kayak dersi almalarının yanı sıra, 2 gece de Sarıkamış’ta konaklayarak ateş başında sucuk ekmek, müzik dinletisi gibi pek çok etkinlikle verimli zaman geçirdiler.

Öğrencilerimizin eğlenceli vakit geçirmelerinin yanı sıra ilimizde genç sporcuların yetişmesi için de imkân sunan "Karın Yıldızları Sarıkamış'ta Projesi" kapsamında, bu yılki kış sezonunda 48 öğretmenin refakati ve 5 kayak eğitmeninin katılımıyla 600 öğrencimize kayak eğitimi verildi.

a1-281.jpga2-244.jpga3-219.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.