1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karahamzalı öğrencilere özel müzik dinletisi
Karahamzalı öğrencilere özel müzik dinletisi

Karahamzalı öğrencilere özel müzik dinletisi

Kars’ın Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kars36 Spor Kulübü, Karahamza Zekeriya Atilla İlk ve Orta Okulunda müzik dinletisi ve Kafkas Halk Oyunları gösterisi ile öğrencilere doyumsuz anlar yaşattı.

A+A-

‘Kars-ı Dilbeste Topluluğu’ tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinde öğrenciler bir birinden güzel türkülere doydu. Kafkas Halk Oyunları ekibinin performansı ile coşan öğrenciler, köylerine kadar giden etkinlikle hoş vakit geçirdiler.

Etkinlikleri cep telefonları ile kaydeden öğrenciler, yaşadıkları doyumsuz anları aileleri ve arkadaşları ile de paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Selim İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Bozkurt ve Kars36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, program sırasında öğrenciler ile sohbet ederek, derslerinde başarılar dilediler.

Pandemi koşullarında gerçekleştirilen etkinliğe; Selim İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Onur Çeçen, İbrahim Aladağ, Karahamza Zekeriya Atilla İlk ve Orta Okulu Müdürü Mürsel Kızıltaş, Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi aynı zamanda ‘Kars-ı Dilbeste Topluluğu’nun kurucusu Doç. Dr. Sibel Polat, Kars Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak ve dernek üyeleri katıldı.

Kars36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın ‘Kars-ı Dilbeste Topluluğu’na, etkinliği sevinç, mutluluk ve coşkuyla karşılayan öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.