1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kapalı spor salonu istediler
Kapalı spor salonu istediler

Kapalı spor salonu istediler

Kars’ın Kağızman ilçesinde öğrenciler, spor konusunda başarılarının artabilmesi için Kapalıspor Salonuna ihtiyaç duyduklarını söylediler.

A+A-

Öğrenciler, “Kars’ın en büyük ilçesi Kağızman’da Kapalıspor Salonu’nun olmaması çok üzücü bir olay. Türkiye genelinde birçok dereceye girdik. Kağızman’da çalışmalarımızı yürütebileceğimiz çalışma ortamı yok. Bu bizim sportif çalışmalarımızı baltalıyor. Biz ne oyun parkı nede başka bir hizmet istiyoruz, sadece Kapalıspor Salonu istiyoruz. Yağmurlu havalarda çalışmalarımıza ara vermek zorunda kalıyoruz. Bu da bizim çalışmalarımızın engellenmesi anlamına geliyor. Biz öğrenciler olarak yetkililerimizden olumlu bir adım atmalarını istiyoruz. Atatürk’ün spora verdiği değer günümüzde yansıtılmıyor. Bu durum bizleri çok üzüyor. Gençlerin önünün açılması lazım. Bu yüzden bir Kapalıspor Salonu şart.” dediler.

 

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, öğrencilerin bu isteklerini haklı bularak, gerekli girişimlerde bulunulduğunu, AK Parti Kars Milletvekilleri ve Kars Valisinin Kapalıspor Salonu yapılması için büyük desteklerinin olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Gürsoy, “Kağızman Kaymakamlığı olarak bu eksikliğin farkındayız. Bundan dolayı Kağızman’da spor salonu yapılması için girişimlerde bulunduk. En kısa zamanda Kağızman Tugay arazilerinde 500 kişilik bir Kapalıspor Salonu yapılacak.” diye konuştu. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.