1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kan stokları azalan Kızılay’da kan bağışı!
Kan stokları azalan Kızılay’da kan bağışı!

Kan stokları azalan Kızılay’da kan bağışı!

Ramazan ayı ve pandemi süreci nedeniyle kan stokları azalan Kızılay, kan bağış kampanyası başlattı.

A+A-

Kars Kızılay Başkanlığı’nın desteğiyle Faikbey Caddesinde kan bağış standı kuruldu. Kurulan standa gelen vatandaşlar ilgili formu doldurduktan sonra kan bağışında bulunuyor. Kan bağışında bulunan vatandaşlar daha sonra ikramlardan ve bir süre dinlendikten sonra yollarına devam ediyor.

Kent merkezinde devam eden kan bağış kampanyası daha sonra ilçelerde de gerçekleştirilecek.

Kars Kızılay Kan Merkezi Sorumlu Doktoru Anas Abdel Aal, kan bağış kampanyası hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı ve dünyamızı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede kan merkezimizde bulunan kan stoklarımızın azalması nedeniyle yeni bir kampanya başlattık. Mevcut stoklarımızın durumunu korumak ve ihtiyaç duyulan ameliyatlara kan verebilmek için düzenli olarak kan bağış kampanyası düzenliyoruz. Bu kampanya da onlardan biri. Hafta sonu kent merkezinde devam eden kan bağış kampanyası, hafta içi de ilçelerimizde devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.” dedi.

kan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(1).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(2).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(3).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(4).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(5).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(6).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(7).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(8).jpgkan-stoklari-azalan-kizilay’da-kan-bagisi!-(9).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.