1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kalplerinde miniklere de yer açtılar
Kalplerinde miniklere de yer açtılar

Kalplerinde miniklere de yer açtılar

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Sosyal Proje kapsamında; Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri için kalplerinde yer açtılar.

A+A-

Eğitim-Öğretim; bir toplumun gelecek nesillerinin kalplerinde yer açmak isteyenler içinde büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Milli Eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin aynı zamanda da toplumun ortak bir yanı olduğu asla unutulmamalıdır. Geleceğe hazırlanan miniklerin önce sevgi ve şefkat ardından da toplumsal bilinç içinde yetiştirilmesi için herkese birer sorumluluk yüklüyor.

KAÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Elif Tipi, Feride Dikmen, Burcu Sağlam, Selma Bozkuş, Ratibe Arslan ve Şafak Şahin de “Sosyal Proje Geliştirme Dersi” kapsamında Dr. Yaşar Kop öncülüğünde “Kalbimizde Miniklere De Bir Yer Açalım” projesini hayata geçirdiler.

“Gün Batımı” diye adlandırılan grup öğrencileri; proje kapmasında ilk olarak Eğitim Fakültesi’nde kermes düzenlediler. Yöresel ev yemekleri satarak elde edilen gelirle Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundular.

Kırtasiye malzemesi yardımı öğrencileri çok sevindirdi. Öğrenciler, üniversiteli ablalarına sarılarak tek tek teşekkür ettiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.