1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI’den Kars çıkartması!
KAI’den Kars çıkartması!

KAI’den Kars çıkartması!

Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, bir dizi program için adete Kars'a çıkartma yaptı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Ankara’da gerçekleştirilecek tanıtım günleri istişareleri ve engelliler için tekerlekli sandalye yardımları programı çerçevesinde Kars’a gelen Başkan Yıldırım’ın ilk durağı Ebul Hasan Harakani Türbesi oldu. Türbede dua eden Başkan Yıldırım daha sonra Kars Valisi Türker Öksüz, SERKA Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ayrıca, Kars Valiliği tarafından Kars Kalesi eteklerinde yapımı devam eden Bedesten projesinde yöresel türkülerimizi seslendiren ve kendilerine ‘Dereiçi mızıkacıları’ diyen hemşerilerimizi de ziyaret eden Başkan Yıldırım, “Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa” türküsüyle karşılandı.

Başkan Yıldırım’ın 3 günlük ziyaretleri Ardahan ve Iğdır’da da devam edecek.

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım’a, Volkan İnşaat Yönetim kurulu Başkanı İhsan Yıldız, Eryıldızlar Gayrimenkul Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Aydın Yıldız, KAI Dernek Başkanı İsmail Deniz, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Ateş, Serhat haber medya grubu, Yeni Türkiye’m gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Seyfettin Düzçay eşlik ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.