1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım : "Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum"
KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım : "Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum"

KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım : "Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum"

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını tamamladığımız bugünde öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum, dedi.

A+A-

Genel Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım, iki haftalık yarıyıl tatili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Öğrencilerin iki hafta boyunca dinlenip, önümüzdeki dönem için yeni hedefler belirlemesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan Yıldırım mesajında şu görüşlere yer verdi :

Sevgili Öğrenciler ; eğlenmeyi en çok siz hak ediyorsunuz. Bu tatili hem dinlenme hem de eksikleri tamamlayıp, yeni döneme daha güçlü başlamak için fırsat görmelisiniz ve bol bol kitap okumalısınız.

Kıymetli Veliler ; başarı karne notlarından ibaret görülmemelidir. Öğrencilerimizin başarılı ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi hepimizin ortak arzusudur. Çocuklarımızın başarısı sadece karneden ibaret değildir. Derslerinde başarılı olmalarını isteriz ; ama iyi, vatanına, milletine faydalı bir insan olarak yetişmesi de ayrıca önemlidir. Bu anlamda gerçek başarı her ikisinin de birleşmesinden doğar.

Muhterem Öğretmenlerimiz ; ağır pandemi şartları altında yorucu bir ders yılı boyunca fedakârca çalıştınız. Sunmuş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür eder, öğretmen ve velilerimize sağlık ve mutluluk dolu günler diler, sevgili öğrencilerimizin de tatillerinin gönüllerince geçmesini dilerim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.