1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kahraman sağlık çalışanlarının 15 Temmuz mesaisi!
Kahraman sağlık çalışanlarının 15 Temmuz mesaisi!

Kahraman sağlık çalışanlarının 15 Temmuz mesaisi!

Koronavirüsle mücadelede kahramanca görev yapan sağlık çalışanları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yıl dönümü etkinliklerinde de yoğun mesai harcadı.

A+A-

Kars’ta yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde 112 Acil servis ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekipleri, özverili çalışmaları binlerce hayat kurtardı.

7/24 görevinin başında Karslılara hizmet eden sağlık çalışanları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yıl dönümü etkinliklerinde de görev alarak yoğun mesai harcadı.

Kars Valiliği tarafından Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinlikte ilk sırada bulunan sağlık ekipleri, alana gelen vatandaşların ateşini ölçerek, maske ve dezenfektan dağıttı.

Vatandaşların alana gelmesiyle yoğun mesaiye başlayan sağlık ekipleri, sabaha kadar devam eden demokrasi nöbetinde de vatandaşların taleplerini karşılamak için hazır bekledi.

kahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(1).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(2).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(3).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(4).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(5).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(6).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(7).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(8).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(9).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(10).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(11).jpgkahraman-saglik-calisanlarinin-15-temmuz-mesaisi!-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.