1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızmanspor,Esnafspor’u 1-0 yendi
Kağızmanspor,Esnafspor’u 1-0 yendi

Kağızmanspor,Esnafspor’u 1-0 yendi

Kars Şehir Stadyumundaki karşılaşma saat: 13.00’de başladı. Karşılaşmanın biletleri ücretsiz olduğu için tüm sporseverler katıldı. Coşkulu geçen karşılaşmada Bal liginde kalma mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geldi.

A+A-

Kağızmanspor Sarıkamış Esnafspor karşısında üstün başarı sağladı. Kağızmanspor ikinci yarıda da başarılı bir oyun sergileyerek 87. dakikada İbrahim Sarıdağ’ın kaydettiği gölle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Kağızmanspor Sarıkamış Esnafspor’u 1-0 yenerek Bal liginde mücadelesini sürdüren takım oldu.

Kağızmanspor Başkanı Ayhan Demirden yaptığı açıklamada, “Bize desteklerini esirgemeyen bizim bu başarımıza ortak olan başta ilçe kaymakamımız Sayın Şuayip Gürsoy’a, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Alkan’a, özellikle kulübümüzün zor günlerinde yanımızda ayrılmayıp her türlü desteklerini esirgemeyen Kağızman Yardımlaşma ve Dayanışma derneklerine, Devlet Su İşleri Şube Müdürü Sayın Ebubekir Kan’a ve her zaman yanımızda olan Kağızman sporseverlerine ve tüm Kağızman halkına katkılarından dolayı teşekkür ederiz. İnşallah bizlerde Kağızmanlılara yakışır bir takım olarak 3. üncü lige çıkacağız şimdiden gelecek yılın takımını oluşturmak için çalışmalarımız başlamıştır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.