1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızmanspor ilerliyor
Kağızmanspor ilerliyor

Kağızmanspor ilerliyor

Kağızmanspor Kulüp Başkanı Ayhan Demirden, takımın Bal Liginde yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek, desteklerin de devam etmesini istedi.

A+A-

Demirden, “Biz bu yıl kurulan Bölgesel Amatör Lig’de yerimizi aldık. Üç maç yaptık şu ana kadar. Bir maçımız beraberlik ile sonuçlandı. İki maçımızı da grubun güçlü takımları olan Erzincanspor ve Muşspor ile yaparak galip geldik. Maddi imkansızlıklar içerisinde verdiğimiz mücadele sonucunda sportif başarıyı alarak bir nebzede olsa çektiğimiz çilerlerin hafiflediğini görüyoruz. Bize bu yolda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanımız Mehmet Alkan ve bu ligde olmamızın yegane sebebi olan Gülsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gül’e ve Kars ve Kağızman halkına sonsuz teşekkür ediyorum. 500 bin liralarla kurulan ligimizdeki güçlü takımlara karşı 7 bin liraya kurduğumuz takımımızla bölgesel ligde, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Kağızman ve Kars’ın reklamını fazlasıyla yaptığımızı düşünüyorum.” dedi.

 

Kağızmanspor’un Kağızman takımı olarak değil il takımı olarak görülmesi gerektiğini de belirten Demirden, “Halbuki Kağızmanspor Kars ve bütün ilçelerinin takımıdır. Çünkü Bölgesel Lig’de bir ilçe kulüp olarak bütün ilimizi temsil ediyoruz. Biz sportif olarak gereken başarıları halkımıza sunduk. Şimdi sıra bizim halkımızda. İşadamlarımızda. İster Kars - Kağızman’da ister Kars ve Kağızman dışında yaşayan hemşerilerimize büyük görevler düşüyor. Biz büyük yardımların peşinde değiliz. Yardımlar küçük veya büyük de olsa “damlaya damlaya göl olur” mantığı ile hareket ediyoruz. Lütfen bizden desteklerinizi esirgemeyiniz. Çünkü biz şu ana kadar yakaladığımız başarıyı lig sonuna kadar devam ettirme gayesi içindeyiz. Kars tarihinde ilk kez Karsspor ve Kağızmanspor olarak profesyonel liglerde mücadele etmek istiyoruz. Bu yüzden maddi desteğe ihtiyacımız var.” diyerek destek çağrısında bulundu.

 

Demirden ayrıca, “Ben son olarak, dostum dediğim Teknik Direktörümüz Hasan Atalay kardeşime ve futbolcu kardeşlerime bana, ilçeme ve ilimi bu haklı gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta Iğdır Karaçomakspor ile deplasmanda Pazar günü Saat: 13.30 da maçımız var. Tüm futbolseverleri ve Kars ile Kağızman halkını yanımızda görmekten onur duyarım” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.