1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızmanlı hayırsever Av. Cesim Parlak memleketini unutmadı
Kağızmanlı hayırsever Av. Cesim Parlak memleketini unutmadı

Kağızmanlı hayırsever Av. Cesim Parlak memleketini unutmadı

Memleket sevdalısı olarak bilinen Avukat Cesim Parlak, mahalle aralarına Kağızman ilçesine yakışır 10 adet modern dolmuş durağı yaptırıyor.

A+A-

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yaptıkları yardımları ile de bilinen, İstanbul'da ikamet eden Kağızmanlı Av. Cesim Parlak bu Ramazanda da Kağızmanlı hemşerilerini unutmayarak 300 ihtiyaç sahibi aileye ramazan gıda yardımında bulundu.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketlerini Kağızman’daki esnaftan temin ederek, Kağızman esnafının da kazanmasını sağlayan Av. Cesim Parlak, bu yılda 300 Ramazan gıda kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Av Cesim Parlak, memleketi Kağızman ilçesini unutmayarak yıl içerisinde olduğu gibi Ramazan ayında da yardımlarını sürdürdü.

Yapılan yardım çalışmalarından memnuniyet duyan Mahalle muhtarları, “Av. Cesim Parlak her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda  ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerini unutmayarak destek verdiği gibi vatandaşların yağmur ve çamur altında otobüs beklemelerine gönlü razı olmadığını için  mahallelerimize 10 adet modern durak yaptırıyor. Kendisine teşekkür ederiz” diyerek, Kağızmanlı diğer iş adamlarının da Kağızman'a sahip çıkmaları çağrısında bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.