1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman'da İftar Çadırı
Kağızmanda İftar Çadırı

Kağızman'da İftar Çadırı

Kağızman'da Sedat Toper'in kurduğu 6. Ramazan İftar Çadırı hayırseverlerin yaptığı yardımlarla yemekler yaparak fakir, muhtaç, ve dışarıdan gelip ilçede okuyan öğrencilere dağıtıldı.

A+A-

6. İftar çadırını kuran Sedat Toper 2011 yılının Ramazan ayında kurduğu iftar çadırı için şöyle konuştu:

Ben altı yıldır bu iftar çadırını kurarak geleneksel hale getirdim. Karslı ve Kağızmanlı işadamlarının, hayırseverlerin yardımı ile altı yıldır yürüttüğüm iftar çadırında yoksul, muhtaç, kimsesiz ve öğrencilere iftar yemeği veriyoruz. Fakir evlere de yemek servisi götürüyoruz.

Çalışan ve iftar yemeklerini hazırlayan aşçılarımız çok güzel yemekler yapıyorlar . Yiyenler yemeklerden memnun. Kağızman Kaymakamı’na buradan teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Çünkü o bize çok yardımcı oluyor. İşadamlarımız, milletvekillerimiz, Kağızmanlı hemşerilerimiz hepsi bize yardımcı olup giderleri karşılıyorlar. İyi bir yemek türü 600 TL civarında, normal bir yemek türü ise 400 TL civarında bir gider ile karşılanıyor.

Ben bu geleneksel iftar yemeğini her yıl yapmayı sürdüreceğim. İşadamlarımız bir günlük yemek giderini karşıladıkça onların yaptığı hayır devam edecek.

İftar çadırımıza iftar yemeği ile hayırda bulunmak isteyenlerin desteklerini bekliyoruz. Çünkü onların yaptığı yardımlar ile çadırımız devam ediyor ve iftar yemeği muhtaç insanlara ulaşıyor, diye konuştu.

Sedat Toper, iftar yemeği için hayırda bulunmak ve destek sağlamak isteyenlerin 05348631027 numaralı telefonu arayarak kendisi ile irtibat kurabileceklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.