1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman’da Hz. Ömer Caminin temeli atıldı
Kağızman’da Hz. Ömer Caminin temeli atıldı

Kağızman’da Hz. Ömer Caminin temeli atıldı

Kağızman ilçesinde Hz. Ömer Caminin temeli düzenlenen törenle atıldı.

A+A-

Kağızman Merkez Şahindere Mahallesinde yaptırılan Hz. Ömer Caminin temel atma töreni, okunan Kur'an-ı Kerim ve Kağızman Müftüsü Özcan Yılmaz’ın duasıyla başladı.
Törende konuşan Vali Türker Öksüz, caminin ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, "Cami yapmak en önemli hayırlardan birisi. İnsanlar için de en önemli bahtiyarlıktır. Camiler, insanların omuz omuza, birlik-beraberlik içerisinde olduğu, fakir-fukaranın, en çaresiz insanın bile çare aradığı çok önemli mekânlardır. Cami yapımına katkı vermek hepimiz için bütün insanlar için bir hayırdır. Katkıda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.  Bu camiyi el birliğiyle, kısa sürede bitirerek ibadete açacağımızı ümit ediyorum” dedi.
65.Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da yaptığı konuşmada caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.
Temel atma törenine; Vali Türker Öksüz, 65.Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, AK Parti İl başkanı Adem Çalkın ve vatandaşlar katıldı.

kagizmanda-hazreti-omer-camisinin-temeli-atildi-(2).jpgkagizmanda-hazreti-omer-camisinin-temeli-atildi-(3).jpgkagizmanda-hazreti-omer-camisinin-temeli-atildi-(4).jpgkagizmanda-hazreti-omer-camisinin-temeli-atildi-(1).jpgkagizmanda-hazreti-omer-camisinin-temeli-atildi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.