1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman Devlet Hastanesi Gelişiyor
Kağızman Devlet Hastanesi Gelişiyor

Kağızman Devlet Hastanesi Gelişiyor

Kağızman Devlet Hastanesi her geçen gün gelişerek bünyesine yeni bölümler katarak tam teşekküllü hastane oluyor.

A+A-

Kağızman Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op.Dr. Selçuk Kaya 2 yıllık görev süresinden Kağızman Devlet Hastanesinin geçen yıllara nazaran daha kapsamlı ve büyük bir hastane haline geldiğini söyledi. Geçen yıl açılışı yapılan ek bina ile birlikte yeni bölümler bünyesine katan Kağızman devlet hastanesi birçok başarılı ameliyatlar yaparak çevre ilçelerden Kağızman’a hasta gelmesini sağladı.

Kağızman Devlet Hastanesi Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr.Selçuk Kaya ve Op.Dr.Lütfi Dalkılıç'ın yapılan Genel Cerrahi ameliyatları ile ilgili olarak şunları kaydetti; “Hastanemizde hizmete açılan ikinci ameliyathane ille birlikte kağızmanda kapalı ameliyat yapılmaya başlandı haftada yaklaşık 8 ameliyat yapılarak hastaların çevre illere gitmeleri engellendi. Son teknoloji cihazlarla yapılan birçok ameliyattan başarılı sonuçlar elde edildi”

Kağızman Devlet Hastanesi'nin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Fatih Kalalı ise Ortopedi ameliyatları ile ilgili şunları söyledi

“Hastane Başhekimi Op Dr. Selçuk Kaya’nın hastane kazandırmış olduğu tıbbi cihazlar vasıtası ile hastalıkların tanı ve tedavisinde ilçemiz çağ atlamıştır. Nitekim tüm bu gelişmelerin sonucunda Diz ve Kalça protezleri, Kapalı diz ve omuz ameliyatları( artroskopi), parçalı kırıklarda dahil olmak üzere tüm kırıklara müdahale imkanı kazanmış bulunmaktayız. Bugüne kadarda bahsi geçilen ameliyatlarda çok sayıda yapılarak bu tür rahatsızlıkların tedavisi yapılmıştır."

Kağızman Devlet hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Op.Dr. İnanç Erdoğan da “Tüm rahim , yumurtalık ve doğum kanalı ile ilgili olarak; Histerektomi (rahimin çıkarılması), Sezaryen , yumurtalık ameliyatları ve tedavisi, kısırlığa yönelik ameliyat ve tedaviler, kordon bağlanması (tüp ligasyonu) renkli ultrasonografi ile gebelik takibi, ağrısız doğumlar (epidural anestezi), rahim ağzı yarasının tedavisi (cryo terapi ) kapalı jinekolojik ameliyatlar (laparoskopik) yapılmaktadır” diye konuştu.

Kağızman Devlet hastanesinde Dahiliye uzmanı olarak görev yapan Uzm.Dr.Selçuk Akan ve Uzm.Dr Serpil Sağlam'ın yanı sıra, Uzman Aile Hekimi uzm.Dr. Barış Demir, Radyoloji uzmanı Uzm.Dr. Serkan Ender, Anestezi Uzmanı Uzm.Dr.Hacer Yazıcı ve Diş hekimleri Dt.Barış Tugay, Dt.Elif Aksu hizmet veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.