1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kafkas Üniversitesi deprem bölgesinde yardımlarını sürdürüyor
Kafkas Üniversitesi deprem bölgesinde yardımlarını sürdürüyor

Kafkas Üniversitesi deprem bölgesinde yardımlarını sürdürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için Kars’tan, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlar ile Sivil Toplum Kuruluşları tüm imkânlarını seferber ediyor.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu’nun öncülüğünde üniversitede yardım kampanyası başlatıldı.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu’nun başkanlığında, 7 araç, 5 mutfak personeli, 6 şoför ile 25 akademik ve idari personelden oluşan yardım ekibi Malatya’ya hareket ederek depremzedelere; giyim, gıda, temizlik malzemesi, su ve diğer ihtiyaç maddelerini ulaştırdı.

KAÜ'den yapılan açıklamada: "Yardım ekibi, Malatya merkezde kendisine tahsis edilen yemekhanede günde 3000 kişiye üç öğün sıcak yemek dağıtımı yapmaya devam etmektedir. Ayrıca Malatya merkezde 650, Doğanşehir’de 400 ve Baskil’de 150 olmak üzere toplam 1200 aileye gıda, Elbistan’da ise; bebek maması, giyim eşyası ve temizlik malzemelerinden oluşan 1 kamyon malzemesi dağıtılmıştır. Üniversitemizin düzenlediği yardım kampanyasına destek veren akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin dışında, iş insanları ve çok sayıda ismini vermek istemeyen kıymetli hayırseverlerimiz büyük katkı sağladı. Bu vesileyle, katkı sağlayan herkese sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.