1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kafkas Üniversitesi deprem bölgesinde yardımlarını sürdürüyor
Kafkas Üniversitesi deprem bölgesinde yardımlarını sürdürüyor

Kafkas Üniversitesi deprem bölgesinde yardımlarını sürdürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için Kars’ta, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlar ile Sivil Toplum Kuruluşları tüm imkânlarını seferber ediyor.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu başkanlığında 30 kişilik yardım ekibi ve 7 araçla, Malatya’ya götürülen yardımlar depremzedelere dağıtılmaya başlandı.

Kafkas Üniversitesinden Malatya’ya giden ekip, İnönü Üniversitesi’nin tahsis ettiği yemekhanede yaptığı yemekleri günlük olarak 3 bin kişiye dağıtmasının yanı sıra, depremzedelere; battaniye, ayakkabı, mont, atkı, bere, eldiven, çocuk bezi, çocuk maması, temizlik malzemesi, elektrikli ısıtıcı, çadır, su ve gıda malzemesi gibi birçok ürününde ulaştırılmasını sağlıyor.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, oluşturulan yardım ekibinde bulunan ve katkı sağlayan; personellere, personel yakınlarına, öğrencilere ve verdiği desteklerden dolayı Faras İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Fahrettin Aras ve ailesine teşekkür etti.

pi5q6lj.jpegpj1lvpi.webp3hmm1xi.webp

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.