1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadir Gecesi, Bin Aydan Daha Hayırlıdır!
Kadir Gecesi, Bin Aydan Daha Hayırlıdır!

Kadir Gecesi, Bin Aydan Daha Hayırlıdır!

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş Mübarek Kandir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Yurdakoş mesajında bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramının tüm Kars halkı ve insanlık alemine hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.

Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesinde artan, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularının hayatın her alanında ve yıl boyu devam etmesi dileklerinde de bulunan Yurdakoş mesajında: "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, insanların Allah’a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Kadir Gecesi, karanlıklar ve cehalet içinde yüzen insanoğluna kurtuluş yolunu gösteren Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in, Allah tarafından sevgili Peygamberimize ’oku’ emriyle vahi edilmeye başlandığı ilk gecedir ve bin aydan daha hayırlı olduğu yine bizzat Allah tarafından belirtilmektedir. Bu nedenle bu mübarek geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahretimizi üstün kılacak ameller yapmaya gayret edelim.” dedi.

Kadir Gecesi’nin aynı zamanda bayramın müjdecisi olduğunu da hatırlatan Demirden,’’Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da solumaya başladığımız şu günlerde, tüm Karslı hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ilimiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.