1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaçakla Mücadeleye devam
Kaçakla Mücadeleye devam

Kaçakla Mücadeleye devam

ARAS Elektrik Kars Müessese Müdürlüğü, abonelere sağlıklı elektrik enerjisi vermek için kaçak elektrik ile mücadele çalışmalarına Ağustos’ta da devem ediyor.

A+A-

ARAS Elektrik Müessese Müdürü Adem Beyribey, kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek için ekipler oluşturduklarını ve bu ekiplerin il genelinde tarama çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Adem Beyribey, kent merkezi ve köylerde başlattıkları kaçak ile mücadele çalışmalarında önemli yol kat ettiklerini ve kaçak elektrik kullananların hakkında yasal işlem yaptıklarını vurguladı.

ARAS Elektrik Kars Müessese Müdürü Adem Beyribey, kaçak elektrik kullanımının suç olduğunu, vatandaşların mağdur olmamaları için kaçak elektrik kullanmaktan vazgeçmeleri gerektiğini söyledi.

Beyribey; "Kaçak elektrik ile mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Genel kış aylarından yapılan bu çalışmalar yaz olmasına rağmen aralıksız devam ediyor. Kurum bünyesinde oluşturduğumuz ekipler, il merkezinde ve köylerde kontroller yapıyorlar. Kesinlikle kaçak kullanıma müsaade etmiyoruz. Yani kaçak elektrik kullanımı söz konusu olamaz. Yetkili elamanlarımız kaçak kullanım tespit ettiğinde yasal işlem başlatıyor. Vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmelerini istemiyoruz” dedi.

KESİNLİKLE YASAL İŞLEM YAPTIRIYORUZ

ARAS Elektrik Kars Müessese Müdürü Adem Beyribey, kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek için kesinlikle yasal işlem başlattıklarını kaydetti.

Adem Beyribey; “Vatandaşlarımız kaçak elektrik kullanmaktan vazgeçmelidirler. Biz aralıksız kontrollerimizi yapıyoruz. Yetkili arkadaşlarımıza talimat vermişiz. Kesinlikle kaçak tespit edildiğinde yasal işlem yapılacak. Biz vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Kaçak elektrik kullanımı, enerji üretiminde maliyeti arttırarak tüketimde enerji fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Abonelere, kaliteli, kesintisiz ve ucuz elektriğin dağıtımını zorlaştırır. Kaçak elektrik kullanımı, can ve mal güvenliğini tehlikeye atar, dağıtım şebekesine zarar verir. Bu durum, büyük bir kesime yapılan haksızlığı da beraberinde getirmektedir. Kaçak kullanım tespit edildiğinde kesinlikle o aboneyi mahkemeye veriyoruz. Vatandaşların mağdur olması istemiyoruz” diye konuştu.

ARAS Elektrik Dağıtım Müessesesi Müdürü Adem Beyribey, kaçak elektrikle mücadelede yaptıkları çalışmalarda istedikleri başarıyı elde ettiklerini ve kaçak kullanımın önüne geçtiklerini, kesinlikle kaçak kullanıma müsaade etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

ARAS Elektrik Müessese Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 20 ekip sabah erken saatlerde araçlarla yola çıkarak, il merkezi ilçe ve köylerde kaçak ile mücadele çalışmaları yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.