1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaçak Sigara : 1 kişi tutuklandı
Kaçak Sigara : 1 kişi tutuklandı

Kaçak Sigara : 1 kişi tutuklandı

​Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bazı ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 30 bin 973 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

A+A-

3 Kasım 2015 günü Kars İl Emniyet Müdürlüğüne Sarıkamış İlçesinde Kaçak Sigara Satışı yapan şahıslarla ilgili gelen ihbar doğrultusunda harekete geçildi. Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; şüpheliler E.D, D.D ve N.Y isimli şahısların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalar neticesinde toplamda 30 bin 973 paket bandrolsüz kaçak sigaraya el konuldu.

Olayla ilgisi bulunan H.C, G. A ve S.Y isimli şahıslar ifadelerinin ardından Polis Merkezi Amirliğinden serbest bırakılırken diğer şüpheliler E.D, D.D ve N.Y isimli şahıslar adli makamlara sevk edildi.  E.D ve N.Y isimli şahıslar Adli Kontrol Kararı serbest kalırken D.D isimli şahıs tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden sigara kaçakçılığıyla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği ile vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.