1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Jandarma organize suç örgütünü çökertti
Jandarma organize suç örgütünü çökertti

Jandarma organize suç örgütünü çökertti

Kars’ta 5 hırsızlık olayını gerçekleştiren organize suç örgütü jandarma ekiplerince çökertildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik özel ekip kuruldu. Kamera kayıtlarının incelenmesi ve bilgisayar destekli analiz çalışmaları sonucunda 2022 yılında meydana gelen 5 faili meçhul olayın organize suç örgütü tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Başlatılan istihbari çalışmalar neticesinde önceden tespit edilen 5 şüpheli şahsın yakalanması için operasyon düzenlendi. Kars İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) timleri tarafından icra edilen başarılı operasyonda 5 şüpheli saklandıkları adreslerde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edilirken, 3 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Jandarma, halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için mevzuatın kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde 7/24 esasına göre çalışmaya kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

jandarma-organize-suc-orgutunu-cokertti-1.jpgjandarma-organize-suc-orgutunu-cokertti-2.jpgjandarma-organize-suc-orgutunu-cokertti-3.jpgjandarma-organize-suc-orgutunu-cokertti-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.