1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti Kars'ta ve Tüm İlçelerde Aday Çıkaracak
İYİ Parti Kars'ta ve Tüm İlçelerde Aday Çıkaracak

İYİ Parti Kars'ta ve Tüm İlçelerde Aday Çıkaracak

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 9. Bölge Koordinatörü ve GİK Üyesi Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Kars’ta parti teşkilatları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

A+A-

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, Kars’ta bütün ilçelerde yerel seçimlere katılacaklarını ifade ederek, toplantı ile ilgili şu bilgileri verdi : “İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı; Memleketin tüm il, ilçe ve beldelerinde çıkaracağımız adaylarla partimizi Türkiye siyasetinin başaktörü yapmak için çalışmalarına başlamıştır.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 9.Bölge Koordinatörü ve GİK üyesi Prof. Dr. Alpaslan Yüce başkanlığında 31 Mart yerel seçimler ile ilgili ilçe başkanlarımız , İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm  teşkilatlarımızla birlikte istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Öncelikle bu verimli toplantı için bölge koordinatörümüz Prof. Dr. Alpaslan Yüce'ye teşekkür ediyor, tüm teşkilatlarımıza da hür ve bağımsız olarak gireceğimiz yerel seçim aday belirleme çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemize, ilimize ve milletimize hayırlı olsun.”

98.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.