1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti Kars İl Başkanlığı Yerel Seçimlere Hazırlanıyor
İYİ Parti Kars İl Başkanlığı Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kars İl Koordinatörü Erol Karapınar ve İl Koordinatör Yardımcısı Hamza Çelikkan Kars’ta...

A+A-

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkanlığı 2. Bölge Kars İl Koordinatörü Erol Karapınar ve İl Koordinatör Yardımcısı Hamza Çelikkan Kars’a gelerek, yaklaşan yerel seçimler için hazırlık çalışmalarına başladılar.

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı’nda toplantı düzenleyen heyet, 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını ve Kars’ta da iddialı olduklarını ifade ettiler.

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı kapsamında İl Başkanlığımızı ziyaret eden, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Teşkilat Başkanlığı 2. Bölge İl Koordinatörü sayın Erol Karapınar, Bölge Koordinatör yardımcıları  sayın Hamza Çelikkan ve sayın Başar Bahadır Aydın ile birlikte yerel seçimlere yönelik il Başkanlığımızda tüm  teşkilatlarımızın katılımı ile  istişare toplantısı  gerçekleştirildi. Öncelikle Partimizi ziyaretlerinden dolayı bölge koordinatör başkanlarımıza ve eksiksiz teşkilatları ile birlikte katılım sağlayan ilçe başkanlarımıza, İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. Yerel seçimler öncesi alınan kararlar, yapacağımız çalışmalar  partimize ve ilimize Hayırlı uğurlu olsun. Tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

ll-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.