1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti Kars İl Başkanlığı Ekrem İmamoğlu’na tüm gücüyle destek oluyor
İYİ Parti Kars İl Başkanlığı Ekrem İmamoğlu’na tüm gücüyle destek oluyor

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı Ekrem İmamoğlu’na tüm gücüyle destek oluyor

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı'ndan, İstanbul seçimlerine ilişkin açıklama yaparak, “Millet ittifakının adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na tüm gücümüzle destek oluyoruz” açıklaması yapıldı.

A+A-

Yapılan yazılı açıklamada, “Millet ittifakının adayı Sayın Ekrem İmamoğlu 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimleri kazanmıştı. 24 yıldır yönettikleri ve kendileri için bir rant kapısı olarak gördükleri İstanbul’un kaybına tahammül edemeyenler, seçimlerin iptali için her türlü yola başvurmuşlardır” denildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in “6 Mayıs darbesi”olarak nitelendirdiği ve demokrasi tarihimize bir kara leke olarak geçen, YSK ‘nın 6 Mayıs 2019 tarihli kararıyla seçimlerin 23 Haziran 2019 tarihinde yenilenmesine karar verilmiştir. İYİ parti olarak Milli iradeye, demokrasiye ve adalete sahip çıkmak kararlılığımızı ortaya koymak, gasp edilen bir hakkı yeniden sahibine teslim etmek amacıyla, İstanbul seçimlerini önemsiyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından Ekrem İmamoğlu’na elimizden gelen desteyi veriyoruz. Bu amaçla 15 Haziran-22 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da İYİ Parti Genel başkan yardımcımız Sayın Salim Ensarioğlu’nun başkanlığında, Partimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu İl başkanlarının katılacağı bir çalışma programı düzenlenmiştir. İl başkanımız Sayın Yüksel Akbaba bu çalışmada yer almak amacıyla 14 Haziran 2019 günü İstanbul’a gidecektir. İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri olarak bizlerde Millet ittifakının adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na tüm gücümüzle destek olmaktayız. İstanbul’da bulunan hemşeri ve akrabalarımızla görüşerek destek istemekteyiz. 23 Haziran seçimleri sadece İstanbul için değil, Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Tıkanan demokrasinin önü açılacak, israf ve talan önlenecek, toplum rahatlayacak, buna bağlı olarak sosyal ve ekonomik hayat canlanacaktır. İnanıyoruz ki “Herşey Çok İyi Ve Çok Güzel Olacak”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.